Tази вечер ще се проведе 71-ата бляскава церемония по раздаване на филмовите

...
Tази вечер ще се проведе 71-ата бляскава церемония по раздаване на филмовите
Коментари Харесай

Бляскава церемония тази вечер! Раздават престижните награди БАФТА

Tази вечер ще се проведе 71-ата блестяща гала по разпределяне на филмовите награди на английската академия БАФТА. Елитът на екранното изкуство ще се събере тази вечер в Royal Albert Hall в Лондон, с цел да означи най-хубавите национални и задгранични филми от 2017 година Британската академия за кино и телевизионни изкуства (BAFTA), оценките се връчва награди за най-хубав пълнометражен филм и документални филми от всяка народност, излъчени в английските кина през 2017 година

Номинациите бяха оповестени на 9 януари 2018 година, а неоспорим кандидат за най-вече оценки е " Формата на водата ". Лентата на Гийермо Дел Торо получи 12 номинации. В категория най-хубав филм ще се борят " Формата на водата ", " Дюнкерк ", биографичната лента за Уинстън Чърчил " Най-мрачният час " и черната комедия " Три билборда отвън града " и сантименталният " Призови ме с твоето име ".

В знак на взаимност с жертвите на полови похищения английските звезди ще последват холивудските си сътрудници и бъдат облечени в черно. 

Джоана Лъмли за първи път ще бъде водещ на церемонията, поемайки щафетата от Стивън Фрай, който бе самобитен хазаин на раздаването на награди цели дванадесет пъти. В навечерието на годишните награди, актрисата Ема Уотсън подари един милион лири на новоучреден фонд за подкрепяне на жертвите на полово принуждение.

В намерено писмо Уотсън и още близо 200 английски и ирландски актриси, оповестено в „ Обзървър “, молят да бъде комплициран завършек на половия тормоз в гилдията и афишират началото на Фонд за правдивост и тъждество. / Трафик нюз
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР